Algemene Voorwaarden ’t VOORSTE HUYS
 

1.1 Algemeen
Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

 

2.1 Prijs
Alle genoemde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW, echter exclusief verzendkosten.
 

2.2 Bestellen
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ‘t VOORSTE HUYS een bevestigingsemail. In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief de verzendkosten.

 

2.3 Betalen
Wij zien de betaling van het totaalbedrag inclusief verzendkosten graag binnen 7 dagen tegemoet middels een overschrijving naar onze bankrekening. Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden.
Indien onverhoopt artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn of een langere levertermijn hebben wordt dit per email aan u medegedeeld.
Uw bestelling wordt geannuleerd indien het totaalbedrag incl. verzendkosten niet binnen genoemde 7 dagen door ‘t VOORSTE HUYS ontvangen is.

 

2.4 Eigendomsvoorbehoud
De artikelen blijven eigendom van ‘t VOORSTE HUYS totdat het gehele totaalbedrag is voldaan.

 

2.5.1 Verzenden
Zodra wij het pakket verzonden hebben, krijgt u hiervan een bevestiging per email.

 

2.5.2 Verzendkosten
Voor onze Nederlandse zendingen hanteren wij de volgende vaste tarieven.

 

Tarieven Nederland
Pakketpost:

Bij verzending zijn de verzendkosten voor pakketten tot 10 kilo €7,25. Voor pakketten tussen de 10 en 23 kilo zijn de verzendkosten €13,50.
U kunt uw pakket ook verzekerd (aangetekend) laten verzenden, voor pakketten tot 10 kilo zijn de verzendkosten €9,20 en bij pakketten tussen de 10 en 23 kilo €15,50.
 

Deze kosten zijn voor rekening van de koper.

Voor zendingen naar andere landen wordt per levering afzonderlijk de kosten bepaald.

 

Wij verpakken onze zendingen zeer zorgvuldig. Verzending is echter te allen tijde voor risico van de koper. ‘t VOORSTE HUYS is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van uw bestelling.

 

Voor het bezorgen van meubelen kunt u de bezorgkosten bij ons opvragen. Bij bezorging van meubelen vragen wij vooruitbetaling van het totaalbedrag. De levering geschied tot aan de deur. Er dient altijd iemand aanwezig te zijn welke hulp bied aan de transporteur. Bij flatgebouwen en appartementencomplexen geschied de levering tot aan het gebouw. De meubels worden niet op een boven etage bezorgd. 't Voorste Huys is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan zijn middels transport door derden of eigen vervoer van de klant.

 

3.1 Retourrecht
Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen heeft u het recht de artikelen binnen 7 dagen te retourneren. U dient ‘t VOORSTE HUYS vooraf per email (info@voorstehuys.nl) te informeren over de retourzending. ’t VOORSTE HUYS bevestigt vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren. De retour te zenden artikelen dienen, naar inzicht van ‘t VOORSTE HUYS, in originele staat en ongebruikt en onbeschadigd te zijn. De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de koper.
Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
Na ontvangst, controle en goed bevinden van de retourzending, stort ‘t VOORSTE HUYS het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzendkosten retour op uw bankrekening.
 

4.1 Annulering
‘t VOORSTE HUYS heeft het recht om bestellingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.
Ook u als koper heeft het recht een bestelling binnen 7 dagen per email te annuleren.
 

5.1 Persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden verstrekt. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen en voor interne marketingdoeleinden, zoals het toesturen van mailings.
 

6.1 Wijzigingsrecht
‘t VOORSTE HUYS behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.
 

7.1 Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website of andere uitingen van ‘t VOORSTE HUYS mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van ‘t VOORSTE HUYS.
 

8.1 Toepassing van recht
Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van ‘t VOORSTE HUYS is, naast deze algemene voorwaarden, het Nederlandse recht van toepassing.

 

Juni 2011